tisdag 23 september 2008

Text?

En del har frågat mig om jag inte ska publicera ett utdrag ur min nya roman här på bloggen. Romanen är inte färdig än och jag vet inte om jag är redo att låta texten få möta läsare. Men samtidigt är bloggen ett bra sätt för mig att testa texten och se om den funkar. Jag vet inte. Vad tycker ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore väldigt generöst av dig. Att dela med sig av sitt verk under process är ofta både överraskande och omtumlande för den som delar med sig. Det kan skapa helt nya stigar i och ut i verket. Vore underbart om du har lust till att upptäcka dessa stigar med oss läsare. /Ylva M

Anonym sa...

Jag tycker snarare, att du kan vänta så man får suga på karamellen...

Anonym sa...

varför ha en blogg om du inte kan experimentera och uttnyttja resurserna-dina fans är här.
låt oss läsa. jag trodde det var därför du började blogga, för att din "A" som alla vet vem det är börjar bli avdankad skådis och syns mest i se och hör för att ni är tillsammans, och hon börjar dra ner dig i skvallerpress-träsket och att du behövde ta kontroll över vad som sägs om dig i media.
jag fattar inte varför du är tillsammans med henne? hon är ju för fan gammal.
hur som helst, vi är här, vi vill läsa. jag trodde det var därför, för att du vill ta kontroll och börja marknadsföra din bok tidigare. få upp intresset. nu har vi fått upp det intresset. kan du snälla skriva något nu? jag älskar dig. du är så jävla bra. tycker det är synd att en man som du ska vara med en sån som är en föredetting.